Podróż kulinarna. Jak zrobić cydr jabłkowy

Wytrawni obserwatorzy poznają pewnie butelki po francuskiej lemoniadzie. Tak, macie dobre oko, potwierdzam to odkrycie. Będąc we Francji piliśmy schłodzoną lemoniadą o różnych smakach cytrynową, mandarynkową, ba była nawet i lemoniada lawendowa. Wszystkie one oprócz smaków, miały jedną ważna zaletę , wliczone w cenie butelki. Żad

Zobacz post Podróż kulinarna. Jak zrobić cydr jabłkowy na blogu autora
Udostępnij

O autorze

Marzyliśmy o wolności. O podróżowaniu przed siebie w hawajskich koszulkach, bez hotelowych więzów, utartych szlaków; o poczuciu wiatru we włosach oraz futrze … I uwierzyliśmy!! Podróżujemy – bo chcemy zobaczyć na własne oczy, nie lubimy stać w miejscu. Szukamy przygody i inspiracji. Kochamy życie ! Taka miłość nas uszczęśliwia. Lubimy smakować tę radość każdego nowego dnia. Chcemy Wam opowiadać o miejscach, które zachwycają, ale także zmieniają i o spotkanych ludziach, którzy zechcą się z nami podzielić swoimi pasjami. Na blogu znajdziecie wiele inspirujących miejsc i osób, reportaży i rozmów. Ania Wyrzykowska & Mikołaj Wyrzykowski Zapraszamy na nasz blog www.kudlaczewpodrozy.pl