Kuchnia Meklemburgii-Pomorza Przedniego – śledź na 1001 sposobów

Na hasło śledź wiele osób, których znam, krzywi się i wspomina sałatkę śledziową na święta od święta i śledzia pod pierzynką (od czasu do czasu). Jeszcze rolmopsy pod wódkę (coraz rzadziej) dla amatorów smaków PRLu. Tymczasem śledź jest bardzo wdzięczną rybą, Czytaj dalej »

Zobacz post Kuchnia Meklemburgii-Pomorza Przedniego – śledź na 1001 sposobów na blogu autora
Udostępnij

O autorze

Poszli-Pojechali, czyli podróże, ludzie i miejsca w podróżach, festiwale i koncerty, jedzenie (duuużo dobrego jedzenia) oraz ciągły ruch do przodu w poszukiwaniu wrażeń, emocji, smaków i spełniania marzeń. Zdjęcia, wskazówki, historie z trasy, kulinarne inspiracje i przepisy. No to poszli... pojechali.